IKT og Læring 1 og 2

Velkommen til det nettbaserte Etter- og Videreutdanningsstudiet (EVU) IKT og Læring 1 og 2a!

Studiet er i sin helhet basert på bruk av LMS-et MOODLE, samt ulike IKT-verktøy, selv om det kan bli aktuellt med fysiske samlinger dersom mange nok ønsker det. Dette betyr at det kreves en stor egeninnsats av den enkelte student. Nettbaserte studier er ikke for alle, og IKT og Læring ved Høgskolen i Nesna er kjent for å være særdeles krevende. Vi kan imidlertid love god og tett veiledning fra de ulike faglærere underveis i studiet.

Denne bloggen er en slags "inngangsportal" til de elektroniske klasserommene på studiet, men er i hovedsak knyttet til modulen IT103.

Inngang til klasserommene: IKT og Læring 1 - 2007 og IKT og Læring 2a - 2007

Sikkerhetsnøkkel: Samtlige modulers klasserom er åpne for alle inntil 1. oktober, da andre gangs opptak av nye studenter avsluttes. Et andre gangs opptak skyldes stor pågang fra interesserte, men det gjøres oppmerksom på at noen moduler er i gang, slik at studenter som ikke har søkt iht. ordinær opptaksfrist må selv sørge for å komme raskt inn i studiet.

Innmelding: Du registrerer deg selv i det enkelte klasserom, ved å klikke på lenken med modulens navn, og deretter velge knappen "registrer deg" (se skjermbilde under). En slik innmelding er obligatorisk og er eneste måten å få med seg obligatoriske oppgaver, nettbaserte forelesninger og annen informasjon på.

Fagplaner: IKT og Læring 1 og 2

Pensum: IKT og Læring 1 og IKT og Læring 2a

IKT og Læring er en del av fagporteføljen til HiNes Seksjon for Informatikk. Oversikt over Informatikkansatte finner du her.

Faglig koordinator for studiet er Per A. Godejord, men det er den enkelte faglærer du skal henvende deg til i forhold til spørsmål vedrørende den enkelte modul. Henvendelser som søknad om permisjon, oppmelding til eksamen (gjøres av deg som student via HiNes webside), utsatt eksamen, opptak til studiet eller at man slutter, skal rettes til HiNes studieadministrasjon. Du finner all den informasjon du trenger om det å være student i studiehåndboka. Se også websiden "For studenter".

---

Ingen kommentarer: